Naturläkare?

Det jag vill säga är att jag är sjuk. Mitt huvud sprängs och jag snorar mer än vad som är nödvändigt. Febern kommer och går men speciellt på nätterna vaknar jag och darrar som något som inte ens kan jämföras.

De (läs: mina tillfälliga roomies) försökte erbjuda mig super duper tabletter och apotekets bästa krämer, jag vägrade artigt samtidigt som jag pekade menande på kiwin som jag precis skärt upp. Nu serverar de mig ingefära drycker, färskpressad apelsinjuice och frukter.

Min mamma som har haft problem med ledvärk, ryggvärk, högt blodtryck och allt det där, bytte ett år diet där hon cutta all processad mat och socker. Hon gick tillbaka till läkaren och de var helt förstummade över att hon inte längre behövde typ hälften av sina tabletter. I min hjärna är det bara sjukt att en läkare inte har den kunskapen. Jag försöker förespråka att cutta all kött också men där är det bomullstussar i öronen och plötsligt är vädret väldigt fint och värt att diskutera hahaha.

Läkare är inget annat än människor som läst i några böcker x antal år och ska sedan föra den kunskapen vidare men hade läkare förespråkat träning och diet så hade vi kanske inte haft så mycket sjukdomar och vi alla är levande bevis på det.

Jag försöker leva som jag lär och då gäller det att bojkotta alla typer av tabletter. Jag vet att Ipren och allt det dära gör mer ont än gott och därför är jag tacksam att Moder Jord satte medicin i maten vi äter.
SYSTEMET | |
Upp