Kvinnor

Den kvinnliga, helande energin. Vi har kapicitet att hela överallt, vi har aldrig slut på kärlek och vi kan dela med oss utav den vart vi än går. Men vi lever i en tid av pågående kvinnoförtryck. Ett kvinnoförtryck som dödar. 
 
Du ska göra si och du ska göra så. Du ska vara rädd vart du än går. Du ska kolla ner i backen och du ska aldrig ta emot något rån eller lita på en man. Du ska ha på dig detta. Du får inte (insert whatever you want här).
Du ska dö om du är kvinna.
 
 

Att påstå att det inte finns kvinnoförtryck i rika, "välcivilicerade" länder som Sverige och att vi därför kämpar för något som är obetydligt håller inte. hade kvinnor inte varit förtrycka  hela världen över hade kvinnor aldrig dött hela världen över. Det ena påverkar det andra. Det kvinnliga i världen måste återställas och det utan att skrika för det ena eller det andra. "ALLA "Feministerna" gör, är eller tycker si eller så." Feminsim började som en vacker rörelse, en ståndpunkt där vi satte svart mot vitt: Antingen tycker du att kvinnor är lika mycket värda som män, eller så tycker du inte det. Punkt. Det var allt det var.

Men sen sattes det stopp för det där som med allt annat när det gäller kvinnlig energi.  Det är median som delar oss i olika grupper så fort vi går samman om något. Tänk på världen och tillåt den naturliga kvinnliga energin att flöda tillsammans. Och det utan att dömma både det ena eller det andra. 
 
SACRED KNOWLEDGE | |
Upp