Miljöförstöringen i ett nötskal

 
Vad är miljöförstöring?
Här nedan följer tre exempel med före och efter bilder:  
Denna sjö heter Oroville Lake och finnes i USA.
Här har de satt upp en en damm kallad Oroville Dam.

 
Det är California Department of Water Resourcers som ägs utav staten, som gör detta. Edumd (G) Brown (Jr) Californas guvernör (t. vänster) och John Laird, Carlifornia Secretary för Natural Resorurces, till höger.

Varför, kan man undra?
 


 
Greenpeace tog bilder på ön Sumatra Island i Kalimantan, Indonisien den 16 Oktober 2010. På vänster sida är regnskog som finns kvar och på höger sida regnskog som försvunnit. 46619 kvadratkilometer regnskog har försvunnit.

Indonisien är den största producenten av palmolja och är en stor del utav landets ekonomi. Det är staten som godkänner detta men det är olagligt, eller?
Joko Widodo och Jusuf (den) Kalla, President och vice president i Indonesien.
 
Varför?
 


Koch Industries Inc ägt utav Charles (t:vänster) och David Koch (uttalat: coke) (t:höger) är ett industrikungarike som inriktar sig på kemisa, kol och oljeindustrier. De äger alltså den nuvarande energin. Deras industrier förgiftar luft och förorenar vatten.
 
Finns det någon som är förvånad att dessa bröder är fokus i quote "You start to seeing.. The Koch brothers pushing for new laws to roll back renewable energi standards or prevent new clean energie businesses to suceeding- that's a problem."

Varför?

Varför skriker de yngre om miljön?
Detta är konsekvenserna utav deras företag.

De stora företagen som spelar där uppe vill inte se ny energi hända med tanke på deras pengar som äger den nuvarande världen. Den yngre generationen vet att detta inte är planeten de vill lämna till nästa generation. Det är därför de yngre skriker om detta- och ni borde lyssna.

Lösning?
Fri energi. Nya rena energikällor.

Det finns maskiner tidigare skapad av t.ex Nikolas Tesla och nu skapade utav Adam Trombly som kan lösa alla våra problem angående energin i världen.


Vad kommer hända?
Allting som inte helas förstörs och allting som inte förstörs helas. Förstår ni? :)

Moder Jord | miljön, moder jord, naturen | |
Upp