Leva fördömsfritt?

Att inte döma andra. Leva fördömsfritt. Det är livets mantra. 
 
Självklart är det svårt att leva i en värld där folk delar upp sig. 
 
Jag brukar säga att människan lever i en så långt ifrån sin egen sanning att hon tror att hon är ensam här på jorden. Hon lever och strävar här tillsammans. 
 
En människa som ständigt blir dömd genom stora reklamskyltar börjar snart att döma någon annan. Hon tar reda på vad hon gjort där och han har sagt här. Hon tar sina egna värderingar och lägger den på någon annan för någon annan ständigt gör detsamma. *Läs: Staten* 
 
Att leva fördömsfritt går hand i hand att sluta jämföra sig med andra. Att jämföra sig med andra tar död på din egna kreativitet och det är det vi fått lära oss att vi skall göra. Ständigt tävla emot varandra för det är något som De gör. De tävlar i vem som har mest och vem som har bäst. En liten liten del av medvetetandet får styra deras värld. 
 
Vi måste se mer än så. Större än så. Se varandra i ögonen och kramas och ta i hand. Det är inte varje man för sig själv, det är en man för alla. 
 
Vi ser hela tiden varandra som fienden och inte någon som går att lita på. Då är det bra att gå in och låta på sig själv. Det går inte att lita på sig själv utan att lita på andra. 
selfcare | |
Upp