Gudomlig kvinnlig energi

Jag har eviga frågor om religionerna och varför de talar om Gud som en man och varför det är socialt självmord att tala om Gud som en kvinna när religionerna ändå säger att man inte vet men man säger "han" bara för att? 
 
 
Är det inte egentligen mer logiskt att Gud är en kvinna när det är hon som står för all kreativitet i Universum? Är det inte mer logiskt att Gud är en kvinna när det är kvinnan som bevakar sin familj och sina nära och grannens katt? Är det inte logiskt att Gud är en kvinna när det är hon som skapar och ger liv? Är det inte hon som är magisk och kan följa sina instinkter till den nivån att hon bara vet? Hon bara vet. Är det inte henne vi ser upp till? Är det inte hon som vårdar? Är det inte hon som bryr sig till den nivån att du nästan kan ta på hennes kärlek? Är inte modern förevigt förlåtande och förevigt älskande?

Är det detta ni tänker på när ni tänker på manlig energi?

I'll wait.

Så som Gud beskrivs i religionerna låter det exakt som om det vore en kvinna som beskrivs. Men jag kanske har fel, precis som ni. Så låt oss alla enas om att kanske, kanske, båda två alternativen är möjliga. Och att det finns ett tredje alternativ. Både manlig och kvinnlig energi i ett.

Länge leve den kvinnliga Gudinnan.
Gud | |
Upp