SANNINGEN OM MÅNEN (?)

Att se sanningen rakt i vitögat. Skolan hyllas som det viktigaste i ett barns liv. Det är sant, det är bland det viktigaste i ett barns liv, i allas liv, men vad menas när man sakta men säkert börjar kolla ut mot universum och finner sanningar som inte går ihop med lärdomen du fått från skolan? 

Vi har blivit lärda att månen är på andra sidan jorden när det är dag hos oss. Inte sant? Men vad gör då månen framme 14.25 på förmiddagen? Ingen aning. Eller hur? Och har jag inte fått lära mig att det är jordens skugga som gör att månen är halv, eller hel, eller någonting mittemellan? Varför är dags-månen fortfarande halv när solen skiner från vänster sida utav den? Skall jag ifrågasätta min lärdom jag fått utav synen på dags-månen, eller skall jag ifrågasätta skolsystemet? 

P.S: Skall jag ignorera att jag tog bilden på månen 14.25 och ett + 10-tal till "chemtrails" målade himlen och att en halvtimme senare var allt som syntes av månen en dåsig siluett på grund utav den gråa ångan som nu täcker himlen över oss. Skall jag ignorera att den nu en timma senare är helt gömd bakom denna gråa sörja? 
Jag vet inte vad ni tycker. Men jag tycker att det är en utmaning när skolan och lögner går hand i hand, och skolan är det viktigaste i ett barns liv.
As above.. | |
#1 - - RoseMarie Asraf Fredriksson:

Mycket bra sagt ang månen!!!***. Jag har upptäckt falska månar på natten.....falska solar på dagen DÄR JAG BOR. Norrköping. Här har vi små flygande rymdfarkoster .... nära marken, högt uppe bland molnen.....i halvhöjd med skogens träd, de är öppna, enkla sko/toffelliknande farkoster och man kan se små gubbar med runda huvuden, vilka jag döpt till reptilesnakes. De har olika färger och storlekar. Jag vet så mycket mer men kan inte skriva allt.

Upp